HÅG H05 5300 HÅG H05 5300

För att erbjuda befintliga samt nya hyresgäster största möjliga flexibilitet har vi öppnat vårt kontorshotell i renoverade samt nybyggda lokaler. Se några urvalsbilder längre ner på sidan.

Med kort uppsägningstid, varierande rumsstorlekar, mötesrum

och bemannad reception uppfylls era lokalbehov på kort och lång sikt. Kyla är indraget och temperaturen går att reglera individuellt i varje rum. Nybyggda telefonrum med plats även för laptop finns nu också att tillgå.


Möbler ingår i hyran och om man hellre vill inreda med egna

möbler är det inga problem. Vi har valt att köpa in kontorsstolen

HÅG H05 5300 för att erbjuda högsta kvalitet och komfort.

Läs mer om HÅG´s kontorsstolar på www.hag.se 

Något som också ingår i hyran är internet via fiber som tillhandahålls av vår samarbetspartner Fiber Direkt och hastigheten är 500 Mbit/s. Om behovet finns går det att beställa en rad extratjänster såsom backup mm. Anläggningen är även kopplad till en UPS-enhet (batteribackup) så att nätet inte går ned vid eventuellt strömavbrott.

Kontorshotellets elförbrukning är ansluten till Telge

Energi och kommer uteslutande från vind- och

vattenkraft. Utöver detta går den allmänna belysningen

på tidreläer samt fotoceller för effektivare förbrukning.

På kontorshotellet har vi även valt att samarbeta med

Hans Andersson Recycling för återvinning av allt

vårt kontorspapper.

För mer information och bokning av visning är det bara att 

använda formuläret till höger eller ringa Carl Sogell på 0709-170 470.

 

 

Referenser

Här är några referenser från företag som hyr eller har hyrt in sig på kontorshotellet:

Nordic Bet

"Läget var väldigt viktigt i vårt val av kontor och det var

en av anledningarna till att vi valde Eriksbergsgatan 10

med sin närhet till Stureplan. Vi har växt ur kontorshotellet idag men rekommenderar det verkligen för företag som vill ha stilrena och ljusa lokaler med ett centralt läge. För företag som liksom oss är i stark tillväxt är det dessutom väldigt viktigt med en partner som kan tillgodose ens lokalbehov i samma lokaler på kort sikt och med raka besked och det har vi fått på Eriksbergsgatan 10."

- Per Hellberg, CEO (VD)

 7N IT Consulting AB (7N Sweden)

"Vi på 7N har höga krav på representativa lokaler och för oss

var Eriksbergsgatan 10 ett självklart val. Adressen är mycket

tilltalande och har nära till allt. De har mycket trevlig och serviceminded personal som är flexibla och hjälpsamma i alla lägen. Precis som alla affärskontakter på 7N så är den personliga kontakten mycket viktig och detta har nr10 framförallt varit mycket duktiga på. Vi på 7N har hyrt olika kontorsrum i kontorshotellet från 10 kvm och uppåt, vilket passar oss perfekt då vi är under stark tillväxt. Vi har även tittat på en rad kontorslokaler i varierande storlekar från 91 kvm och uppåt i fastigheten då vi vet att vi kommer behöva större lokaler i framtiden. Jag kan verkligen rekommendera Eriksbergsgatan 10 till alla bolag som vill ha sitt kontor i representativa lokaler som vill ha en personlig, serviceinriktad och flexibel hyrevärd!"

 - Martin Monné, CEO (VD) and Country Manager

AdRelevance AB

"Eriksbergsgatan 10 was perfect for us, a professional

office environment without the commitment of a long term contract, allowing us much flexibility to cope with growth. As well as providing excellent meeting room facilities and a very efficient receptionist, nr10 met all of our individual requirements and requests quickly, efficiently and with a smile. I have no hesitation in giving both nr10 and Carl Sogell the highest of recommendations, if it was not for our expansion we would still be there today."

- Will Thomas, Managing Director (VD)

 

Leasab Consulting & Human Resource AB

 "Vi har haft en fantastisk tid på Eriksbergsgatan 10 med

betoning på mycket gott bemötande av samtliga anställda

på kontorshotellet. Vi har alltid kunnat förlita oss på receptionens expertis och tillgänglighet, de har gett oss och våra kunder ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Vi har även getts möjligheten att i egen takt kunnat växa inom fastighetens mycket moderna och exklusiva kontorsmiljöer. Kontorshotellet har representerat vårt bolag på bästa tänkbara sätt och vi uppskattar Er alla!"

 - Joakim Lindstedt, Styrelseordförande

 Emperator AB

"Vi har varit och är fortfarande ett företag i stark tillväxt

med alla utmaningar som det innebär. Att löpande ha fått hjälp med att lösa våra lokalproblem har varit oerhört värdefullt för oss. Detta kombinerat med fräscha lokaler och proffsig personal gör att vi mer än gärna rekommenderar Eriksbergsgatan 10 för andra företag."

- Hans Engberg, VD

Adecla Family Office AB

 "Vid uppstarten av en mindre verksamhet som vår så är valet av lokal viktigt ur många aspekter. Det kanske viktigaste är att man vill ha en flexibilitet i tid och storlek, man vill inte vara låst i långa kontrakt och inte heller vara låst till just en storlek på kontor.

 

När vi kom igång med verksamheten våren 2011 så insåg vi att det bästa alternativet för oss var kontorshotell och vi var runt och tittade på ett antal. Anledningarna till att valet föll på Eriksbergsgatan 10 var flera, givetvis läget med närheten till Stureplan och samtidigt lugnet uppe på Eriksberg. Det är också ett fräscht och trevligt kontor med lagom många hyresgäster, trevlig management och en bra reception. Vi har hela tiden kunnat föra en dialog med management om allt möjligt. Det som överraskade positivt var det utbyte vi hade av mötet med andra hyresgäster.

 

Nu har det blivit dags för oss att gå vidare till något större lokaler, varför vi lämnar Eriksbergsgatan. Vi kan och vill varmt rekommendera Eriksbergsgatan 10 till er som söker kontor, och vem vet, endera dagen kanske vi är tillbaka i fastigheten."

Bobby Weijmar, VD och grundare

Global Trade Stockholm AB
"Man vill ha ett kontorshotell som är professionellt, som har alla de funktioner som behövs, och samtidigt kunna känna sig som hemma med hög trivselnivå. Allt det har uppfyllts på Eriksbergsgatan 10 och vi har aldrig behövt oroa oss över att något är slut eller inte fungerar utan allt har fungerat som det ska, en trygghet som har varit viktig för oss. Läget är dessutom superbt med alla möjligheter till luncher och inköp av diverse saker som behövs. Jag kan verkligen rekommendera Eriksbergsgatan 10 för den som söker ett professionellt kontor med personlig touch och flexibla förutsättningar. Tack igen, vi har verkligen trivts bra hos Er."
Jürgen Bengtner, VD

The Roll AB
"Our Career Development company The Roll is currently located in Eriksbergsgatan 10 and we think it is a fantastic office building! We are so happy we made the decision to be here. Employees, partners and clients all comment that the physical environment is stylish, location convenient and the nr10-team positive.

The staff of Eriksbergsgatan 10 makes a big effort to accommodate requests, be proactive and create an atmosphere of high quality. We looked at many other office spaces in Östermalm and none have such a good blend of personal touch, attention to detail, professional services, style and effort as Eriksbergsgatan 10. Also, the Eriksbergsgatan 10 team continusly invest in and develop the building so it always feels "fresh". I highly recommend Eriksbergsgatan 10!"

Grant Calder, CEO (VD)

GreenLeaf Medical AB
”Under vår period av utveckling var kontorshotellet på vackra och lugna Eriksbergsgatan idealiskt. Centralt, men ändå lugnt. Fin fastighet som underhålls och är representativ då kunder och affärskontakter kommer på besök. Utmärkt service och bemötande från receptionen och möjligheter till bra konferens- och mötesrum med all presentationsteknik på plats. Jag kan varmt rekommendera kontorshotellet på Eriksbergsgatan 10”
Dan Edwall, Styrelseordförande

Ett av våra kontorsrum på 3 tr
Reception/Lounge

Intresseanmälan

Utsikt från ett av kontorsrummen på 3 tr (Photograph by Catherine Carlsson)
Ett av våra mindre mötesrum
Ett av våra större mötesrum