Här presenterar sig några av våra hyresgäster

Skygd utvecklar och marknadsför en mobil trygghetstjänst avsett för individer som känner oro inför risken att utsättas för oprovocerat våld eller en olyckshändelse på sin arbetsplats. Systemet är baserat på ett flerårigt samarbete med ledande engelska säkerhetsföretag och fyller kraven enligt den mycket stränga standarden BS8484.

Genom vår patenterade lösning kan vi erbjuda ledande och värdefulla positionsbaserade säkerhetstjänster i mobiltelefonen. Vi är idag kända som det mest innovativa företaget inom mobil säkerhet. Läs mer

Ur ett företagsperspektiv utgör de olympiska spelen ett enastående tillfälle för representation och gästfrihet i världen idag. Ingen annan händelse kan matcha prestigen, eller skapa ett sådant globalt intresse, såsom de olympiska spelen gör. Det har med andra ord blivit världens främsta idrottsevenemang.

I detta globala sammanhang är det framförallt ett företag som erkänns för sin kvalitet, karaktär och omfattning av sin corporate hospitality management. Företaget är Jet Set Sports, den officiella Hospitality-leverantören av Sotji vinter-OS 2014. Läs mer

PeakSearch rekryterar chefer och specialister till nyckelpositioner i olika branscher.

PeakSearchs rekryteringsmodell
Värderekrytering är utvecklad för att leverera högsta möjliga kvalitet i rekryteringarna. Målet är att hitta den
bästa matchningen för både uppdrags-givare och kandidater.

Konsulterna på PeakSearch är seniora med erfarenhet från ledarroller i näringslivet. Samtliga konsulter är certifierade i några av marknadens bästa tester och verktyg för assessment och personbedömning. Läs mer här

Scanprop Development  är ett Stockholmsbaserat private equity-bolag med inriktning mot dynamisk fastighetsutveckling, främst av kommersiella fastigheter. 

Vi initierar, utvecklar och managerar fastighetsinvesteringar utifrån unik insikt i bakgrundsfaktorer. Vi köper selektivt objekt med utvecklingspotential och innehar dessa på kort till medellång sikt.

Vi har ett brett nätverk bland fastighets-ägare inom våra nischer och gedigen kunskap och lång erfarenhet, framförallt inom konvertering till bostäder och retailfastigheter, vilket gör oss till en stark aktör på dessa marknader. Läs mer

Säflund Designers är en design- och kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra uppdragsgivare med idé- och konceptutveckling samt produktion för både traditionella och interaktiva medier. Våra uppdragsgivare är reklambyråer, PR-byråer, försäkringsbolag, statliga verk, tidningar, och mobilföretag.

Säflund Designers AB startades 2001. I vårt frilansnätverk finns det tekniker, copywriters, journalister, fotografer och andra formgivare som vi gärna samarbetar med. Vi som jobbar på Säflund Designers är kreatörer med ett förflutet inom reklam-, tidning- och informationsbranschen och har en bred erfarenhet av kommunikation och designarbete. Läs mer

Loppi är det självklara hang-outet för coola barnfamiljer. Här hittar du inspiration för hela familjen, shoppingtips, unika erbjudanden, topplistor och bloggar. 

Loppi arrangerar dessutom varje år flera uppskattade event där du som bloggare eller konsument kan mingla, få inspiration och lära känna nya varumärken. Och så delar vi förstås ut vår omtyckta LOPPIpåse – Sveriges bästa goodiebag med fantastiska erbjudanden och härliga produktprover.

Och missa för all del inte Loppishopping 
– sajten där du som medlem samlar poäng på alla dina onlineköp. Poängen växlar du sedan in mot presentkort. 

Läs mer

Att drabbas av cancer innebär ett stort trauma i klass med att vara i en krigszon. Det är därför inte så konstigt att man kan behöva hjälp på vägen att bli frisk igen. Svensk sjukvård är bra på många sätt men saknar nästan helt eftervård - och det är där vi kommer in.

CancerRehabFonden är en ideell organisation som erbjuder rehabilitering för cancerdrabbade. Vi är den enda organisationen i Sverige som fokuserar på cancerrehabilitering och kan bidra med rehabiliteringsprogram till cancer-drabbade. Vi hjälper människor tillbaka till livet! Det räcker inte med att överleva, man måste också kunna leva. Läs mer här

Pegroco Invest är ett privatägt investmentbolag som investerar i, förvärvar och utvecklar mindre och medelstora företag i primärt Norden. Pegroco har för närvarande 10 investeringar i varierande branscher.

Pegroco kombinerar investerings-verksamheten med ett tjänsteerbjudande inom corporate finance och affärs-utveckling såsom kapitalanskaffning, företagsöverlåtelser samt övrig strategisk rådgivning. I många fall kombinerar vi investerings- och tjänsteverksamheterna genom att både organisera och själva delta i investeringsprocessen. Läs mer

Appload is used by developers ranging from large organizations to small and medium enterprises to develop and maintain apps. It gives a world-unique opportunity to secure service, support and updates to apps regardless of who developed them.

The use of HTML5, CSS3 and JavaScript development becomes more flexible and Apploads different templates also makes it possible for developers to quickly bring up a good looking and functioning app without a lot of hassle. Läs mer här

CMH Nordic är nordisk agent för CMH Heli-Skiing i Canada, världens största arrangör av helikopterskidåknings resor.

Helikopterskidåkning är ett begrepp som de flesta skidåkare hört talas om. Många drömmer om att göra detta och många tar steget fullt ut. Det finns emellertid några ständigt återkommande frågor hos förstagångsåkare; hur duktig måste jag vara och hur är det med lavinrisken?

Alla skidåkare som bekymmersfritt kan åka i ett pistat skidsystem klarar av detta. Vi har säkerhet som högsta prioritet i vårt program. Med välutbildade och mycket erfarna bergsguider känner sig alla skidgäster avslappnade och trygga.
Läs mer

Italia Travel arrangerar skräddarsydda upplevelseresor till hela Italien för privatpersoner, privata sällskap, samt företag. 

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder det bästa i Italien och vi reser ständigt runt för att hitta nya spännande platser, hotell, slott och gårdar.

Vi provar restauranger, letar vingårdar och skapar förutsättningar för minnesvärda upplevelser i hela Italien. Allt väljs med omsorg av oss som arbetar på Italia Travel och vi finns tillgängliga både i Sverige och i Italien. Läs
mer

The Roll gör det möjligt för människor och organisationer att förverkliga sin fulla potential genom coachning, utbildning och inspirationsföreläsningar.

Vi skapar minnesvärda förändringar med The Roll Method, vilket bl a inkluderar 8-stegs moduler.

Vi skräddarsyr varje modul för att hjälpa människor att bemästra ett ämne och utveckla sin kompetens. Baserat på dina individuella behov skapar vi ett program som kombinerar olika moduler från olika områden för maximalt resultat.
Läs mer

Flexenclosure är ett ingenjörsföretag med säte i Sverige. Vi är specialiserade på intelligenta telekomlösningar och hjälper operatörer över hela världen med att expandera och modernisera sina nät.

Våra produkter är fabrikstillverkade och modulära. På så sätt kan vi garantera hög driftsäkerhet och stor flexibilitet.

Vi tror starkt på förnyelsebar energi - men inte bara för miljöns skull. Våra produkter bevisar att ett byte till grön energi är ett oerhört effektivt sätt att minska drifts-kostnaderna. Läs mer